Målade påskägg

Färdiga påskägg företag

Gör det enkelt för dig själv och ditt företag i år och beställ färdiga påskägg online. De levereras alltid fyllda med godis och är klara för utdelning.

Det är enkelt att beställa påskägg till ditt företag. Du behöver bara välja storlek, utförande och vilken typ av fyllning du vill ha. Du slipper allt jobbigt och får vackra ägg. Fyllda till bredden med härligt gott godis och färdiga att dela ut.

Alla uppskattar godis och att få ett välfyllt påskägg på arbetsplatsen inför långhelgen. Det ökar engagemanget hos din personal och får dem att anstränga sig lite extra. Att visa uppskattning är viktigt. Inför längre helger är det ofta högt tempo med mycket som ska göras klart. I en tid av stress, vad passar då bättre än härligt godis som uppmuntran?

Påskägg företag avdragsgillt - Är påskäggen avdragsgilla?

Påskägg som företaget köper och ställer i fikarummet är i allmänhet avdragsgilla. Det gäller dock inte de ägg som du köper och delar ut till kunder. Läs nedan om detaljerna. De exakta reglerna fastställs dock av Skatteverket. Här förklarar vi därför de viktigaste principerna.

En del ägg ställs ut i fikarum och andra allmänna utrymmen på arbetsplatser. Om de är tillgängliga för alla anställda under arbetstid räknas det i allmänhet som förfriskningar. Det är normalt en avdragsgill kostnad för företaget och även skattefritt för de anställda. Det stora ägget som ställs i receptionen eller fikahörnan kan därför vara avdragsgill.

Om de ges som gåva till kunder och andra är det däremot oftast inte avdragsgillt. De kan visserligen betraktas som en reklamgåva eller representation. Men för att en sådan ska vara avdragsgill krävs att det har samband med någon affärshändelse företagen emellan. Att påsken återkommer varje år betraktas inte som en sådan händelse. Den som vill läsa mer rekommenderas att kontakta Skatteverket. Det spelar dock inte så stor roll om de är avdragsgilla eller ej. Att få en gåva till påsk är uppskattat och sprider goda ringar på vattnet. Det är alltid värt att satsa på.

Fakta om påsken, påsklilja
Bildägg 18cm

Fördelar med att ge bort påskägg till personal

Alla tycker om påskägg fyllda med godis. Därför är påskägg en perfekt gåva att ge personal och kunder. Det ger mängder med fördelar:

  • Enkelt – Du kan snabbt och lätt beställa färdiga ägg online för smidig leverans till dig, direkt till hem till personalen, eller kunden för den delen.
  • Kostnadseffektivt – Ett påskägg till en viktig kund är ett bra sätt att göra både kunden och dig själv glad. Det sker dessutom till en mycket låg kostnad.
  • Uppskattat – Påsken kommer varje år och varje år äter vi massor av påskgodis. Ändå är det alltid lika uppskattat med ett ägg fyllt med härligt godis.

Påskägg du beställer online och ger i gåva till personal och kunder är ett vinnande koncept. Du slipper du bekymra dig över krångliga och tidsödande arrangemang för att ordna med påskgåvor. Samtidigt köper du dig istället tid och energi som du kan använda för att sprida kärlek till dina nära och kära.