Färdiga påskägg företag

Gör det riktigt enkelt för dig själv och ditt företag i år och beställ färdiga påskägg online, som levereras fyllda med godis och klara för utdelning.

Att beställa påskägg till företag är enkelt. Du behöver bara välja storlek, utförande och vilken typ av fyllning du vill ha. Du slipper allt det andra och får vackra påskägg, fyllda till brädden med härligt godis, färdiga att dela ut.

Alla uppskattar godis och att få ett välfyllt påskägg på arbetsplatsen inför långhelgen ökar engagemanget hos din personal och får dem att anstränga sig lite extra. Inför längre helger är det ofta högt tempo med mycket som ska göras klart på kortare tid än normalt och vad passar då bättre än härligt godis som uppmuntran?

Påskägg företag avdragsgillt - Är påskäggen avdragsgilla?

Påskägg som företaget köper och ställer i fikarummet är i allmänhet avdragsgillt. Det gäller dock inte påskägg som du köper till kunder. Läs nedan om detaljerna.De exakta reglerna fastställs av Skatteverket. Här förklarar vi de viktigaste principerna.

När det gäller företags påskägg som ställs ut i fikarum och andra allmänna utrymmen på arbetsplatser och som därför är tillgängliga för alla anställda under arbetstid så räknas det i allmänhet till kategorin förfriskningar och annan enklare förtäring. Det är normalt en avdragsgill kostnad för företaget och även skattefritt för de anställda.

Påskägg som ges som gåva till kunder och andra är däremot oftast inte avdragsgilla. De kan visserligen betraktas som en reklamgåva eller representation, men för att en sådan ska vara avdragsgill krävs att det har samband med någon affärshändelse företagen emellan. Att påsken återkommer varje år betraktas inte som en sådan händelse. Den som vill läsa mer rekommenderas att kontakta Skatteverket eller att läsa deras rekommendationer angående representationsgåvor.

Fördelar med att ge bort påskägg till kunder

Alla tycker om påskägg fyllda med godis. Därför är påskägg en perfekt gåva att ge kunderna, som har mängder av fördelar:

  • Enkelt – Du kan snabbt och lätt beställa färdiga påskägg online för smidig leverans till dig, eller direkt till kunden.
  • Kostnadseffektivt – Ett påskägg till en viktig kund är ett bra sätt att göra kunden glad och dig själv populär, till mycket låg kostnad
  • Uppskattat – Påsken kommer varje år och varje år äter vi massor av påskgodis och ändå är det alltid lika uppskattat med ett påskägg fyllt med härligt godis.

Med påskägg, som du beställer online och ger i gåva till kunderna slipper du bekymra dig över krångliga och tidsödande arrangemang för att ordna med påskgåvor och köper dig istället tid och energi som du kan använda för att ge kunderna ännu bättre service.